De mens achter Zense

 

Introductie
De mens achter Zense
Diensten van Zense
Producten van Zense
Referenties van Zense
Videoproductie

Ing. Erik A. Aurik (1961), studeerde af in twee richtingen van Hoger Technisch Management (HTS) en volgde een studie Bedrijfskunde, aangevuld met managementtrainingen zoals ĎPersoonlijk Leiderschapí en ĎManagementvaardighedení.

Werkend aan talrijke omvangrijke innovatieve projecten heeft hij als technisch projectleider en projectmanager enorm veel ervaring opgedaan. Ook is hij medeverantwoordelijk geweest voor de succesvolle groei van een organisatie. Begonnen als hoofd van een technische ontwikkelafdeling en later als manager commerciŽle divisie, heeft hij meegewerkt van oprichting van een bedrijf tot aan een beursnotering.

Inmiddels als eigen ondernemer, coacht hij mensen in het bedrijfsleven, traint hij groepen en teams en saneert en structureert hij bedrijven en organisaties.

De kracht van Erik Aurik is om gezien vanuit de filosofie en de doelstellingen van de organisatie, waar voor wordt gewerkt, in projecten of in processen de verbinding te leggen tussen het (technische) product of de diensten en de afnemers, waarbij hij alle betrokken mensen in de organisatie centraal stelt (mensgerichtheid).

Hij weet zijn empathische vermogen, oprechtheid en menselijkheid in zijn dienende leiderschapstijl te verenigen met zijn inzicht, (technische, commerciŽle en organisatorische) kennis en praktijkervaring, waarbij intuÔtie en creativiteit gezaghebbend voor hem zijn. Zijn gedrevenheid en bezielende manier van coachen is erop gericht om resultaatgericht andere mensen te inspireren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Acryl op doek: "Het gebed" (Christine Bangert & partner)Vanuit de diversiteit van activiteiten in een organisatie en de verschillen waarin mensen zich onderscheiden, creŽert hij eenheid door ieders authentieke persoonlijkheid op een natuurlijke manier te richten en af te stemmen op gemeenschappelijke doelen.  

Het is zijn overtuiging dat afgewogen en goed geformuleerde doelen van een organisatie juist kunnen dienen om de persoonlijke ontwikkeling van de mensen te ondersteunen.

Hij brengt mensen in contact met hun eigen essenties en drijfveren. Door gericht aandacht te schenken aan persoonlijke ontwikkeling, ervaren zij meer zingeving in het werk en nemen verantwoordelijkheden naar zichzelf en van daaruit naar de organisatie. Dit maakt topprestaties mogelijk, die volledig ten goede komen in de projecten en in de processen en daarmee succesvol bijdragen aan de beoogde resultaten van de onderneming.

 

Introductie ] [ De mens achter Zense ] Diensten van Zense ] Producten van Zense ] Referenties van Zense ] Videoproductie ]

Zense Management     van der Meerstraat 40     2023 DZ Haarlem

tel.: +31 23 5261684     e-mail: info@zense.nl

Voor vragen of opmerkingen over deze website: webmaster@zense.nl.
Copyright © 2011 Zense Management
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2014