Videoproductie

 

Introductie
De mens achter Zense
Diensten van Zense
Producten van Zense
Referenties van Zense
Videoproductie

  Geproduceerde documentaires  

De videoproducties zijn veelal documentaires van historische waarde, met onderwerpen op het gebied van kunst en cultuur. Ook het maken van educatieve films, promotiefilms en videoprofielen behoort tot de activiteiten.

Te denken valt aan het audiovisueel vastleggen van gezaghebbende kunstenaars, exposities en cultuurverschijnselen. Zense werkt nationaal en internationaal.

Kunstenaars, die inmiddels in documentaires werden vastgelegd, zijn ondermeer: Carl-Henning Perdersen, Else Alfelt, Pierre Alechinsky en Asgar Jorn. Momenteel wordt er gewerkt aan een productie met Karel Gomes. Op het gebied van promotiefilms zijn onder andere diverse video's geproduceerd over duurzame energie opwekkers.

 

 

Een productie kan geheel in eigen beheer worden gerealiseerd. Na het uitvoeren van een deskresearch over het onderwerp, wordt eerst het ontwerp van de productie (script of storyboard) op papier vastgelegd. Voor de opnames wordt gebruikt gemaakt van eigen professionele apparatuur. Dit geldt zowel voor het filmen als voor het fotograferen, want ook foto's worden verwerkt in de eindmontage.

 

  In onze eigen AVID montage studio kunnen graphics, titels, voice-over en muziek worden toegevoegd en komt het eindproduct tot stand. De videoproductie, kwalitatief geschikt voor vertoning op televisie, kan worden uitgebracht op DVD. De hoes van de videobox en de opdruk van de DVD worden zelf ontworpen.   Sony tapedeck HVR-M25E
  AVID Media Composer with AVID Mojo SDI

 

 

Introductie ] De mens achter Zense ] Diensten van Zense ] Producten van Zense ] Referenties van Zense ] [ Videoproductie ]

Zense Management     van der Meerstraat 40     2023 DZ Haarlem

tel.: +31 23 5261684     e-mail: info@zense.nl

Voor vragen of opmerkingen over deze website: webmaster@zense.nl.
Copyright 2011 Zense Management
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2014